Testalakító Stúdió 2018-as tavaszi ajánlata


Tavaszi alakformálás – ezt a kifejezést legalább annyira utáljuk, mi, nők, mint a tavaszi nagytakarítást. Mindenki tudja, hogy neki kell állni minél hamarabb, de mindig elég döcögősen vágunk neki. Mi most olyan ajánlattal készültünk, amit kár lenne kihagynod.

Ha SOS alakformálásra van szükséged? Ha netán az edzések és a diéta ellenére sem tudsz megszabadulni a feleslegtől a kritikus területeken? Itt a megoldás: alakformáló testkezelések a Testalakító Stúdióban

Eddig viszonylag nyugodtan teltek a napjaid, mert úgy érezted az ideális strand-alak elérésére bőven van még időd? Ez érthető, hisz nemrég még nagykabátban vacogtunk, és a több réteg ruha jótékonyan eltakarta a téli hónapok alatt galádul felszaladt kilókat, párnácskákat. Most viszont eljött az ideje, hogy formába hozd magad a nyárra, megszabadulj a kellemetlen úszógumitól, narancsbőrtől, lógó hastól…

Ha Te sem szeretnél bikini alól kikandikáló hurkácskákkal és hullámos popsival köszönteni a nyarat, akkor ideje belevágni egy alakformáló és narancsbőr-mentesítő projektbe! Mutatjuk a tuti receptet!

news_7714_tavaszi_alakformalas

2018-es Tavaszi kedvezményes kombinált csomag ajánlatok

 Aki még nem tudná miről is van szó, a Tavaszi kombinált csomagajánlatainkkal egyszerre több testrészt is kezeltethetsz, így több problémától szabadulhatsz meg egyszerre, és mindezek mellett eszméletlen áron juthatsz hozzá.

Általában egy fogyasztó programból, és egy Wiener aromaterápiás kezelés sorozatból áll, de az aromaterápia helyett gépi feszesítő eljárásokat is alkalmazhatunk.

Hogy részesülhetsz a kedvezményben?

 A csomagnak minden esetben tartalmaznia kell egy gépi fogyasztó programot. Ha hozzá veszünk egy feszesítő programot, akkor a vendég jogosult a kedvezményre.

A két program árából 20% kedvezményt biztosítunk bérletvásárlás esetén. Ez azt jelenti, hogy akár 28 000.- Forintot is spórolhatsz.

 Kedvezmény érvényessége:

 2018.03.01 – 2018.05.31


VIP vendégeink számára

Wiener aromaterápiás bérlet vásárlása esetén ajándék nyirokserkentés

 Vendégeink ebben az időszakban, sok esetben a narancsbőr, rugalmatlan bőr kezelése miatt keresik fel üzletünket, ezért ennek megfelelő ajánlatot hoztunk.

dsc_6364

Ha rendelkezel VIP kártyával, akkor, a tavaszi hónapokban minden Wiener aromaterápiás bérlet vásárlása esetén megajándékozunk egy-két kezelés levezető nyirokserkentéssel, mellyel növelhetjük az aromaterápia kiváló hatását. Lássuk:

6-8 alkalmas Wiener aromaterápiás bérlet vásárlása esetén:

4x 25 perces nyirokserkentés 

10-12 alkalmas Wiener aromaterápiás bérlet vásárlása esetén:

6x 30 perces nyirokserkentés

Kedvezmény érvényessége:

2017.03.01 – 2017.04.28


A kedvezmények más kedvezménnyel össze nem vonhatók!

Számolj le a makacs zsírpárnákkal és hozd magad csúcsformába a szuper testkezeléseinknek köszönhetően!

A többi szolgáltatásunkra természetesen az állandó bérleti kedvezmények érvényesek, illetve fogyasztó program esetében az egyösszegű bérletvásárlás kifizetése után a kezdeti állapotfelmérés díja jóváírásra kerül (7 800.- Ft). A kedvezmények más kedvezménnyel össze nem vonhatóak!

Aktuális árlistánkat a honlapunkon megtekintheted:

http://testalakito.hu/arlista

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s