Születésnapi játék!


Amikor elkezdtem a Testalakító Stúdióval foglalkozni tudtam, hogy szükség van a szolgáltatásainkra, de azt, hogy szolgáltatásainkkal sok embernek egy olyan töltést adunk, hogy teljesen más (boldogabb) emberek távoznak az üzletből, abba bele se gondoltam. Igen, furcsán hangzik, hisz ezek “csak” alakformáló, méregtelenítő kezelések, hogy lehet ettől az ember boldogabb?

Miről szól a mi munkánk?

Egy ember, aki nincs megelégedve avval, amit a tükörbe lát, egy ember, aki sok edzéseknek, diétáknak köszönhetően sem volt képes elérni azt a célt, amit kitűzött, mi segítünk, és ez által, hogy segítünk szebbé tenni külsejét, sokkal nagyobb önbizalma lesz, sokkal boldogabbak lesznek mindennapjai. Igen is az embereknek fontos, hogy kinéz vissza a tükörből, és evvel nincs is semmi baj.

Volt egy nagyon kedves Vendégem. A hölgy a korához képest nagyon csinos volt, viszont a változókor miatt sajnos 8 kg felcsúszott neki, ezért felkereste a stúdiót( igaz kicsit kérkedve a kezelés hatékonyságáról) természetesen a kezelési rendszer amit összeállítottunk, sikeresnek bizonyult. A negyedik kezelés után mesélte viccesen, hogy a főnöke ( aki plasztikai sebész) megkérdezte tőle mit csinál, hisz látni rajta a változást, majd amikor megtudta, halkan megjegyezte, hogy ne nagyon reklámozza hova jár mert, akkor nekik nem marad munka! 🙂A Vendéggel legközelebb egy év múlva találkoztam az utcán. Már messziről, sugárzó mosollyal kiabált: ” Szia” Nézd milyen jól tartom, annyira boldog vagyok, reggel mikor felkelek belenézek a tükörbe, elégedett vagyok azzal amit látok, köszönöm! Sokkal boldogabb vagyok

 

happiness

De beszélhetek a kezelések szuper méregtelenítő hatásáról is, amivel már nem egy menstruációs ciklust normalizáltunk a gépeknek köszönhetően. Vagy a szükséges méregtelenítést mellyel rengeteg betegséget megakadályozhatunk.

Szuper érzés volt, amikor a vendég több hónapos has puffadása a gép alkalmazása után megszűnt. De azt sem fogom sosem elfelejteni, amikor vendégünk azért keresett fel mert a többszöri sikertelen lombik program után, orvos azt tanácsolta hogy próbáljon lefogyni hátha úgy hatékonyabbak lesznek a beültetések. A Stúdió által kialakított negyedik kezelés után kaptam a telefont hogy: ” Terhes vagyok, nem tudom mit csináltál, de köszönöm”

cropped-dsc_60901.jpg

Az évek során rájöttünk, hogy sokkal több van ezekben az eljárásokban, mint hogy megbélyegezzük egy fogalommal (alakformálás).

Mi történt az elmúlt években?

2012-es év:

 • Üzletünk 2012 februárjában megnyitotta kapuit a Korona üzletházban. Mondhatom, hogy ez az év volt a legnehezebb, hisz az emberek még nem nagyon hallottak a kavitációs zsírbontás technikájáról, és kicsit bizonytalanok voltak ezzel kapcsolatban. Számomra is sok türelemre volt szükség, hisz hiába tudtam mennyire hatékony az eljárás megkellet várnom míg a vendég saját magán tapasztalja, ez beletelt egy-pár kezelésbe.

2013-as év:

 • Ebben az évben találtuk meg a megfelelő üzlethelyiséget a Stúdiónak, és átköltöztünk a mostani címünkre, a Füredi sétányra. Sokkal központibb helyre kerültünk, így  jobban szem előtt voltunk! 🙂 Ezt érzékeltük is, ezért szükség volt a bővítésre.

2014-es év:

 • A szükségszerű bővítés miatt beszereztünk egy újabb alakformáló gépet, mellyel már párhuzamosan tudtunk dolgozni mind két kialakított kezelőnkben. Szép lassan kialakítottuk végleges kezelési technikánkat, és elkezdtünk személyre szabott programokat összeállítani vendégeink számára. Így sokkal hatékonyabb eredményeket tudtunk elérni!
 • Ebben az évben jelent meg üzletünkben a Wiener Aromaterápiás eljárás, mely sokak kedvence lett.

2015-ös év:

 • 2015-ben sok minden történt. Elvégeztük az aromaterápiás mesterkurzust.
 • A kozmetikai eljárásunkban is változás történt, hisz egyre nagyobb igény volt a Rádiófrekvenciás kozmetikai kezelésünkre.
 • Majd felkeresett minket az RTL Klub, hogy nincs e kedvünk szerepelni az Egészségkalauz műsorukban, mert az alakformálás lesz a fő témájuk. Hát persze, hogy volt kedvünk szerepelni! 🙂 A felvételeket megtekintheted szakmai blogunkon.

2016-os év:

 • Év elején sikeresen elvégeztük az életmód és táplálkozás tanácsadói képzést, így vendégeink számára a legmegfelelőbb tanácsokat tudtunk nyújtani. A programok mellé igény szerint személyre szabott mintaétrendeket készítettünk.
 • Ebben az évben került hozzánk az orvosi minősítéssel rendelkező dr Life hullámmasszázs készülék.
 • Elindítottuk első szakmai blogunkat, ahol rengetek információt olvashattatok üzletünkről, és különböző táplálkozási tanácsokról, receptekről.

2017-es év:

 • A többi évhez képest kicsit csendesebb volt,  viszont annál nagyobb munkát igényelt, hisz elterjedt a hírünk az évek alatt. Egyre több megkeresést kaptunk.
 • Nem csak a testkezelések terén, hanem táplálkozásban is sokan kértétek segítségünket, így létrehoztuk  Életmód blogunk ahol, mindent megtaláltok a tudatos táplálkozásról. Recept gyűjteményünkben rengetek ötleteket találtok.

2018-as év:

 • Még csak most indult az év, de már készültünk egy hatalmas meglepetéssel.  Régóta tervben volt, hogy vendégeink számára étrend írás mellet gyógynövényes herba teákat is biztosítunk. Sok keresés után megtaláltuk a legmegfelelőbb teákat számotokra mely kínálatát megtekinthetitek Életmód blogunkon!

Születésnapi Facebook játék!

Ez a szülinap sem múlhat el játék nélkül! 🙂 Mint minden évben idén is szuper ajándékkal készültünk számotokra. Mivel már a 6. születésnapunkat fogjunk ünnepelni februárban, ezért gondoltuk ehhez a számhoz kötjük az ajándékot is!

Mi az ajándék?

Egy 60 000.- Ft értékü ajándék utalványt nyerhet a szerencsés, ami bármelyik szolgáltatásunkra beváltható.

Mit kell tenned az ajándékért?

Csak egy helyes választ kérünk!

Hányadik születésnapját ünnepli a Testalakitó Stúdió??

A helyes választ gépeld be a  Facebook oldalunkon található  szülinapi bejegyzésünk alá, majd oszd meg a bejegyzést ismerőseiddel. Ezt követően automatikusan bekerülsz a sorsolásba, és esélyed lehet megnyerni a 60 000.- Ft-os ajándékutalványunkat!

Mikor lesz a Sorsolás?

Az üzlet születésnapján, ami nem más mint 2018. február 6. (kedd). Az addigi helyes válaszolók, és megosztok közül fogjuk kisorsolni a szerencsés győztest! 🙂 A változás jogát fenntartjuk! Hajrá, legyen tiéd  születésnapi ajándékunk!!

Szeretnénk, megköszöni nektek ezt az újabb egy évet! ❤  Nagyon boldog vagyok, hogy immár 6 éve segíthetünk nektek az alakformálás, életmódváltás nehézségeiben!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s