Testalakitó Stúdió eredmény hasi tájékon


Ismét egy részleges eredményt hoztam nektek, viszont itt mégcsak a program első felével végeztünk, a második fele még folyamatban van! 🙂

Vendégünk sérülés miatt sajnos nem tud sportolni, viszont az utóbbi időben felszaladt pár kiló felesleg, amit életmód váltással, és egy kis segítséggel szeretett volna eltüntetni.

A fogyasztó programot 2017 augusztus 9.-én kezdtük el. A kezelés alkalmankénti időtartama 70 perc volt, heti egyszer alkalmazva. Mivel fogyasztó programról van szó ezért a szokásos menetet alkalmaztuk. Először kavitációs ultrahanggal dolgoztunk, majd a rádiófrekvenciás eljárásunkat vetettük be, végül levezettük a kezelést egy jó kis nyirokserkentéssel, amit ez esetben a lábrészre is alkalmaztuk, hogy elősegítsük vendégünk boka sérülésének rehabilitációját.

IMG_3503

Az első és második kép között 8 kezelést alkalmaztunk.

A köldök résznél 112cm-ről indultunk és 102 cm-re sikerült lemennünk. A köldök alatti résznél 117,5 cm-ről indultunk és 113 cm-re sikerült lemennünk.

Mint már említettem itt még nem álltunk meg. A programot folytatjuk, és pár hét múlva láthatjátok majd a végleges eredményt is. 🙂

Köszönjük az eddigi bizalmat! ❤

A fent látható képek a Testalakító Stúdió tulajdonát képezik, jogtalan felhasználása jogi következményeket von maga után!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s