Testalakító Stúdió 2017-es Őszi ajánlata


Meghoztuk, a már hagyományossá vált szezonális meglepetésünket. Próbáltunk ismét figyelni mely szolgáltatásunk lenne az évszakhoz megfelelő, de most nem kellet sokat törnünk a buksink! 🙂 Ha ősz akkor bőrápolás!!

Az ősz beköszöntét nemcsak a levelek színének változása és lehullása jelzi, hanem tükrünk is. Egy reggel belenézünk, és már nem a szép nyári barnaságot látjuk rajta. A fehéredő bőrön egyre jobban látszanak az UV sugarak káros következményei, egy-egy folt, szem körüli ránc. A nyár következménye a száraz, vízhiányos állapot is.

Mi az ajánlat?

 Mivel annyira közkedvelt, ezért állandó ajánlattá tettük a bérletvásárlás esetén jóváírásra kerülő konzultációs kezelésünk díját ami  7 800.- Ft. Ez az összeg ,csak akkor vonódik le a teljes bérlet árból, ha egy összegben történik a kifizetés! 🙂 

Így az első kezelést a szalon biztosítja számodra! Ha a részletfizetési lehetőséget választod, sajnos ebben a kedvezményben nem részesülhetsz. Természetesen részletfizetési lehetőségnél is lehetőség van kedvezményre! Lásd a honlapunk árlistáján.

osszel-is-a-ragyogo-borert-klasszikus-nagy-arctisztito-kezeles-extrakkal-a-kleopatra-szepsegszalon

Persze, nem csak ez a meglepetés..  Az őszi hónapokban minden egyösszegű bérlet vásárlás esetén, regeneráló rádiófrekvenciás kozmetikai kezelést adunk ajándékba, hiszen mikor lenne legjobban szükséged egy ilyen kezelésre, ha nem ősszel? Figyeltél jól az előző mondatnál? Bármilyen bérlet vásárlás esetén??Igeeen! 🙂

Ha 2017.09.12. tól- 2017.11.30. ig bérletet vásárolsz nálunk egyösszegű kifizetésre, akkor jár az ajándék!

  • 8-10 alkalom után 2×30 perc rádiófrekvenciás kezelés jár ajándékba

(10 000.- forint értékű ajándék)

  • 12-14 alkalom után 2×45 perc rádiófrekvenciás kezelés jár ajándékba

(21 000.- forint értékű ajándék)

.Rádiófrekvenciás kezeléseket joggal nevezik napjaink kés nélküli ráncfelvarrásának. A rádiófrekvenciás kezelések hatására javul az ernyedt bőr tónusa, növekszik a bőr rugalmassága és fénye, feszesebbé válik a bőr, a kontúrok emelkednek az arcon és a testen, javul a szem alatti táskák, sötét karikák állapota, javul az aknés hegek állapota.

Rádiófrekvenciás regeneráló kezelésünkről bővebb információt itt találsz:

Rádiófrekvenciás kezelés a kozmetikában

PicsArt_1455807419545A hölgy szalonunkban, 4 héten keresztül, heti 1×40 perces rádiófrekvenciás kezelésen esett át. Az eredmény elképesztő! 🙂

 A rádiófrekvenciás kezelés minimális kellemetlenséggel jár, említésre méltó mellékhatásai a rövid ideig tartó bőrpíron kívül nincsenek, az elektromágneses hullámok keltette hőhatás miatt pedig a kezelésnek nyugtató, relaxáló hatása is van.A kollagénrostok összehúzódása miatt a kezelt személy azonnali hatásként már közvetlenül a kezelés után tapasztalhatja a bőr feszesebbé válását, néhány héttel később pedig az eredmény valóban látványossá válik.

Őszi hónapokban most ajándékba megkapod tőlünk. Szépülj nálunk tetőtől talpig! 🙂

Az ajánlat más kedvezménnyel össze nem vonható!

Érvényesség:

2017.09.12. – 2017.11.30

Állandó kedvezményeinkről honlapunkon tájékozódhatsz az alábbi linkre kattintva:

Testalakító Stúdió aktuális árlista

Bejelentkezés:

0620 / 36-36-243

info@testalakito.hu

időpont foglalás online

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s