Feszesítő programunk eredménye


Általában mindig fogyasztó programos eredményeket hozok nektek, de most végre sikerült egy feszesítő progis képet is begyűjteni, amit megoszthatok veletek. 🙂 A vendégek nem csak akkor keresnek fel minket ha fogyni szeretnének, hanem akkor is ha valamelyik testrészükön, vagy több testrészüket esztétikai problémától szenvednek, amit diétával, és sporttal se lehet sajnos helyrehozni..

A képen szereplő Hölgy problémája is ez volt. Igazából rendszeres sport, és tudatos étkezés mellet kezdtük el a kezelést. Persze ez a probléma, sajnos a fent említett dolgokkal nem hozható helyre, mindenképp szükség volt egy külső segítség bevonására, ami ebben az esetben a Testalakító Stúdió feszesítő programja volt.

A kezelés sorozatot először 2016 11.21 én kezdtük el. Az első kezelés sorozat 6 kezelésből állt heti kétszeri alkalmazásban. Csak rádiófrekvenciát és nyomásterápiát alkalmaztunk a kedves Vendégnél. Az első kép ennek az eredményét mutatja. A kezelés időtartama összesen 55 perc volt! 🙂

A kezelés sorozatot nem hagytuk abban ez után, hanem kicsit átvariáltuk. Az időtartam ugyan annyi maradt, viszont az eljáráson változtattunk egy picit! 🙂 Rádiófrekvencia helyett Vákuumos kezelőfejjel dolgoztunk, a feszesebb has érdekében! Itt is 6 alkalmat kezeltünk összesen, viszont csökkentettük a rendszerességet, és már csak heti 1x találkoztunk. 🙂

Lássuk ezek után hogyan is alakult drága Vendégünk..

Tudom, hogy a két kép picit másképp lett fényképezve, de nekünk most nem a méretet kellet csökkentenünk, hanem a bőr állagát, ezt pedig a kép még ilyen formában is nagyon jól tükrözi! Összesen 12 kezelést végeztünk el a vendég hasi részén. Abból 6 alkalmat heti 2x, a másik 6 alkalmat hetente csak 1x alkalmaztunk. Így 9 hét alatt sikerült a képen látható eredményt elérnünk!

Nagyon szépen köszönjük az együttműködést, és remélem rendszeresen találkozunk a vip-es szinten tartó kezeléseken! 🙂 ❤

Bejelentkezés:

0620/ 36 36 243  vagy  info@testalakito.hu

A fent megtalálható képek a Testalakító Stúdió tulajdona, jogtalan felhasználása esetén jogi következményeket von maga után!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s