Testalakító Stúdió „Szülés utáni” programja


Üzletünk 2012 februárjában nyitotta meg kapuit. Szalonunkat azért hoztuk létre, hogy segíteni tudjunk azoknak az embereknek, akik elkezdtek már egy életmódváltást, viszont diéta, és sport hatására se sikerült lefaragni a zsírpárnákat onnan, ahonnan szerették volna.

Orvosi minősítéssel rendelkező gépek segítségével célzottan, és fájdalom mentessen, próbáljuk megoldani a Vendég által jelzet problémát! Természetesen Táplálkozó Tanácsadó végzettségünkkel szükség szerint, teljes körű támogatást biztosítunk étrend terén is.

dsc_4793

Különböző programokat alakítottunk ki az elmúlt évek során, így a Vendégnek csak ki kell választania a problémának megfelelő programot, a többi pedig a mi feladatunk! 🙂

Lehetséges programok:

 • Fogyasztó program
 • Feszesítő program
 • Szülés utáni program
 • Egészségmegőrző program
 • Rehabilitációs program

Miről szól Szülés utáni programunk?

A szülés után sok anyukának okoz problémát a terhesség során megnyúlt bőr és a lerakódott zsírpárnák. Ha a sport és a fogyókúrák sem segítenek az áhított eredmény elérésében, ne keseredj el! A régi vágyak most valóra válnak, ismét lehet lapos hasad és feszes bőröd,a Testalakító Stúdió Szülés utáni programjával. 🙂

kover_has
A terhesség alatt a hasra és más testterületekre lerakódott zsírpárnák igen makacsok, így azokat célzottan kell kezelni. A Szülés utáni programunk a problémás területeken lerakódott zsírszövetekre hat. Már rövid időn belül jelentős eredmény válik érezhetővé.
Ahhoz, hogy a problémás területeken a zsírlerakódásokat csökkenthessük, azokra közvetlenül kell hatnunk, hogy elérhessük a kívánt alakunkat.

A program lépései lehetnek a következők:

 • Ha a helyzet megkívánja, célzott zsírbontást alkalmazunk az adott területen. Ha a szülés utáni időszak a 3. évet is meghaladja, mindenképp szükséges a kavitációs zsírbontó fej alkalmazása (ha a felesleg több mint 3 cm).
 • Az anyagcsere általános javítása a Tanácsadó által kiválasztott kezelőfejjel, illetőleg a problémás területek vérellátottságának növelése nyomásterápiával, ami elengedhetetlenül szükséges a kezelés sikere érdekében.
 • Ha a természetesség híve vagy, és szeretnéd mellőzni a gépi kezeléseket, akkor mindenképp a Wiener aromaterápiás kezelésünket ajánljuk. Ebben az esetben heti több találkozásra is szükség lesz.
 • Szükség szerint személyes étrendet biztosítunk, ami akár a kúra megkezdése előtt, (szoptatás alatt) is alkalmazható. Kismamaétrend kialakításában figyelünk a kellő tápanyagbevitelre, hogy a szoptatáshoz szükséges anyatej kellő tápanyagértékét megtartsuk. Erről bővebben Tanácsadóinktól kapsz felvilágosítást.

DSC_1945

Ha az utóbbi három évben szültél, most van szükséged Szülés utáni Programunkra. Minél több ideig halogatod, annál nehezebb a problémás területek kezelése. Ameddig kizárólag csak anyatejes táplálási módot alkalmazol, addig ne kezdj bele semmiféle testkezelésbe. Ha nem táplálod a gyerekedet saját anyatejjel, gyere, bátran a kezeléseket kockázatmentesen el tudjuk rajtad végezni.

Mikortól szabad elkezdeni a kismamának a fogyókúrát?

Szülés után nagyjából két hónap szükséges, hogy a szervezet regenerálódjon. Ebben az időszakban még nem javasolt semmilyen fogyókúra! Szerencsére a kismamák akkor is fogynak néhány kilót, ha az átlagos étrendet követik, mivel a tejtermeléshez többletenergia szükséges. Később sem javasolt havi 2 kilónál többet fogyni, ameddig csak anyatejjel táplálod a babát, a méreganyagok ugyanis a zsírszövetben raktározódnak, s hirtelen fogyás esetén a véráramba kerülnek, és így az anyatejbe is eljuthatnak.

our-picks-breastfeeding-why-what-you-eat-is-more-important-than-ever

Az erőteljes testsúlycsökkenés a tejválasztás csökkentését is eredményezheti. Ha már a baba féléves kora előtt nekifogsz a fogyókúrának, mindig csak apránként változtass az étrendeden, napról napra csak egy dolgot, és figyeld változik-e tőle a tej mennyisége, ha igen, akkor azt az elemet vissza kell építened az étrendedbe. Jellemzően szülés után 6 hónappal áll be a kismamák súlya, tehát ami ennyi idő alatt nem ment le, az biztosan a megnövekedett testzsír.

A terhesség előtti alak visszanyeréséért bizony meg kell dolgozni, a feleslegként lerakódott kilók nem fognak maguktól lecsúszni. Az ideális időpont fogyókúrára a baba 6-12 hónapos kora között van- Természetesen akkor, ha a baba anyatejjel táplálkozik.

Miben segít a Testalakító Stúdió Szülés utáni programja?

 • Hogy ismét büszke lehess alakodra
 • Hogy a mindennapi elfoglaltságod mellet tudj formálódni
 • Hogy azok a területek, amit nem lehet diétával, vagy tornával lefaragni, villámgyorsan formálódjanak
 • Hogy amit felszedtél a csöppség biztonsága érdekében, attól most pillanatok alatt megválj, hisz nincs szükséged már rá.
 • Hogy azokat a ruhadarabokat, amiket szerettél szülés előtt újra fel tudd venni
 • Hogy a párod számára újra a régi legyél
 • Hogy újból nőnek érezhesd magad, így meggátolva a terhesség utáni depressziót

Ha nem szeretnéd gyereked másra bízni, míg mi a programot végezzük rajtad, hozd el bátran magaddal, megteremtjük számotokra az intim légkört, amelyben gyermeked, és te is kikapcsolhatsz!

 

Bejelentkezés:

http://www.testalakito.hu  

0620/36 36 243

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s