5 éves a Testalakító Stúdió Születésnapi sorsolás eredménye


Boldog.. .boldog…. boldog születésnapot Testalakító Stúdió!!! 🙂 Ez alkalomból hirdettünk számotokra egy játékot, aminek meghoztuk az eredményét! 🙂  Mi is volt ez a játék?

Születésnapi AJÁNDÉK a Testalakító Stúdiótól

Aki az utolsó „Téli ajánlat” posztunkat lájkolta, azok közül kisorsolunk 5 db ingyenes állapotfelmérést kezeléssel egybekötve ( időtartama kb. 60 perc). Ha a szerencsések között az aktuális vendégeink valamelyik nyeri az egyik ajándékot, akkor természetesen az állapotfelmérés díját ( 7500.- Ft) levásárolhatja Stúdiónkban.

img_0665

A játékot 2017. február 6.-án 12:00 lezártuk! Addig pontosan 79-en lájkoltátok a “Téli ajánlat” posztunkat. Köszönjük ezt a nagy érdeklődést! Evvel a játékkal szerettük volna megköszöni a támogatásotokat, amit az  elmúlt években kaptunk tőletek. Ez az 5 év bizonyítja, hogy szükség van ránk, és nem szabad abbahagynunk amit csinálunk! Ígérem, az idei évben, még nagyobb meglepetéssel készülünk számotokra mint az elmúlt években, de ez legyen még meglepetés. 😉 Azt biztosíthatom, hogy nem fogtok csalódni!

A sorsolás a következőképpen zajlott:

Mindenki neve, aki lájkolta “Téli ajánlat” posztunkat felkerült egy fehér papírra, majd beledobtunk egy kis edénybe. Csapatunkból mindenki részt vett a sorsoláson,  amit képekkel is megörökítettünk! 🙂

img_0671img_0691img_0685img_0673img_0676  img_0684 img_0668img_0691 img_0698 img_0699

Ki az a szerencsés 5 győztes?

  1. Judit Horváth
  2. Zajácz Anna
  3. Vörös Krisztina
  4. Biczó Anna
  5. Scharnitzky Ildikó

Meddig használhatod fel a nyereményed?

2017 február 28.-ig keresd fel üzletünket, mert a kupont eddig a dátumig bekkel váltanod! Ha a megadott időszakon belül kérsz időpontot, de sajnos csak a fent leírt dátum után tudunk biztosítani szabad helyett, természetesen a nyeremény még beváltható! 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s