Testalakító Stúdió 5. születésnapját ünnepli, ezért ajándék a követőknek


Először is szeretném, megköszöni nektek ezt az újabb egy évet! ❤ (egy kicsit később azt is elárulom, hogy mivel..) Nagyon boldog vagyok, hogy immár 5 éve segíthetünk nektek az alakformálás, életmódváltás nehézségeiben. Próbálunk folyamatosan fejlődni, hogy minél hatékonyabban tudjuk munkánkat végezni.

Amikor elkezdtem a Testalakító Stúdióval foglalkozni tudtam, hogy szükség van a szolgáltatásainkra, de azt, hogy szolgáltatásainkkal sok embernek egy olyan töltést adunk, hogy teljesen más (boldogabb) emberek távoznak az üzletből, abba bele se gondoltam. Igen, furcsán hangzik, hisz ezek csak alakformáló, méregtelenítő kezelések, hogy lehet ettől az ember boldogabb?

Miről szól a mi munkánk?

Egy ember, aki nincs megelégedve avval, amit a tükörbe lát, egy ember, aki sok edzéseknek, diétáknak köszönhetően sem volt képes elérni azt a célt, amit kitűzött, mi segítünk, és ez által, hogy segítünk szebbé tenni külsejét, sokkal nagyobb önbizalma lesz, sokkal boldogabbak lesznek mindennapjai.

Igen is az embereknek fontos, hogy kinéz vissza a tükörből, és evvel nincs is semmi baj. Persze itt is át lehet esni a ló másik végére.. De én most a „hozzuk ki magunkból a legtöbbet” érzésre gondolok, persze a megfelelő határokon belül.

Volt egy nagyon kedves Vendégem. A hölgy a korához képest nagyon csinos volt, viszont a változókor miatt sajnos 8 kg felcsúszott neki, ezért felkereste a stúdiót( igaz kicsit kérkedve a kezelés hatékonyságáról) természetesen a kezelési rendszer amit összeállítottunk, sikeresnek bizonyult. A negyedik kezelés után mesélte viccesen, hogy a főnöke ( aki plasztikai sebész) megkérdezte tőle mit csinál, hisz látni rajta a változást, majd amikor megtudta, halkan megjegyezte, hogy ne nagyon reklámozza hova jár mert, akkor nekik nem marad munka! 🙂 A Vendéggel legközelebb egy év múlva találkoztam az utcán. Már messziről, sugárzó mosollyal kiabált: ” Szia” Nézd milyen jól tartom, annyira boldog vagyok, reggel mikor felkelek belenézek a tükörbe, elégedett vagyok azzal amit látok, köszönöm! Sokkal boldogabb vagyok

change-1

De beszélhetek az kezelések szuper méregtelenítő hatásáról is, amivel már nem egy menstruációs ciklust normalizáltunk a gépeknek köszönhetően. Vagy a szükséges méregtelenítést mellyel rengeteg betegséget megakadályozhatunk. Szuper érzés volt, amikor a vendég több hónapos has puffadása a gép alkalmazása után megszűnt. De azt sem fogom sosem elfelejteni, amikor vendégünk azért keresett fel mert a többszöri sikertelen lombik program után, orvos azt tanácsolta hogy próbáljon lefogyni hátha úgy hatékonyabbak lesznek a beültetések. A Stúdió által kialakított negyedik kezelés után kaptam a telefont hogy: ” Terhes vagyok, nem tudom mit csináltál, de köszönöm”

Az évek során rájöttünk, hogy sokkal több van ezekben az eljárásokban, mint hogy megbélyegezzük egy fogalommal (alakformálás).

baba-mama-hetvege-tegel-0

Az évek során elsajátítottuk az életmód és táplálkozás tanácsadó vizsgát is, így már teljes körűen tudunk segíteni nektek életmód váltásotokban. Szeretnénk megmutatni nektek, hogy a diéta nem a szénhidrát megfonását jelenti, hogy lehet finomakat, és ízletes ételeket fogyasztani, mindezt úgy, hogy közben egészséges ételeket juttatunk szervezetünkben. Szuper nasikat készíthetünk, természetes növényi cukrokból mellyel csillapíthatjuk édesség éhségünket. Minden embernek más kalória mennyiségre van szüksége, attól függ milyen az „élethelyzete”. Ami a másiknak jó neked nem biztos..

És amit nektek köszönök?

A bizalom.. A bizalom, amit 5 éve kapunk tőletek. Döcögősen indultak az első évek, és kicsit bizalmatlanul, de amikor már a kezelési eljárásainknak híre ment, kiérdemeltük bizalmatokat. Remélem, még rengeteg embernek tudunk segíteni, hogy elérje kitűzött célját, és megbékéljen magával! A te határaidon belül próbáld kihozni magadból a maximumot, és ha elakadtál keress meg minket, mert mi tényleg tudunk segíteni! 🙂

Születésnapi AJÁNDÉK a Testalakító Stúdiótól

Persze ez a szülinap se múlhat el ajándék nélkül.. ezért úgy döntöttünk kolléganőinkkel, hogy mivel az 5. születésnapunkról van szó, ezért maradjunk ennél a szép kis számnál.. 🙂

Aki az utolsó „Téli ajánlat” posztunkat lájkolta, azok közül kisorsolunk 5 db ingyenes állapotfelmérést kezeléssel egybekötve ( időtartama kb. 60 perc). Ha a szerencsések között az aktuális vendégeink valamelyik nyeri az egyik ajándékot, akkor természetesen az állapotfelmérés díját (7 500.- Ft) levásárolhatja Stúdiónkban.

Meddig van lehetőségetek a posztot lájkolni?

2017 február 6.( hétfő) hivatalosan ezen a napon leszünk 5 évesek.

A sorsolás várható időpontja:  12:00 ( a változtatás jogát fenntartjuk)

Ha eddig még nem tetted, akkor lájkold be „Téli ajánlat” posztunkat a facebookon, és automatikusan te is bekerülsz a sorsolásba. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s