Miért ajándékozz Testalakító ajándék kártyát?


Manapság egyre nagyobb divat különböző “alakformáló-fogyasztó-méregtelenítő” csomagok, és az egészséges, fitt dolgok ajándékozása. Van néhány érvünk, miért menő és nem ciki ilyen jellegű dolgot ajándékoznod – mutatjuk!

1. Egészséget adsz

Nincs is annál megfizethetetlenebb ajándék, mint az egészség. Sajnos manapság a gyors kaják, a túlzott cukorfogyasztás és az elkényelmesedett életmód miatt világszintű elhízással és egészségkárosodással nézünk szembe. Éppen ezért, ha azt látod a környezetedben, hogy valakire ráférne a változás egészsége érdekében, akkor bátran lepd meg egy tőlünk vásárolt ajándék kártyával. Akár táplálkozás tanácsadás, akár alakformálás-méregtelenítés terén is tudunk segíteni vendégeinknek. Ha jó fej, akkor örülni fog, hiszen motivációs jelnek tekinti, hogy itt az idő tenni egy lépést az egészség felé. Amennyiben nem olyan jó fej és megsértődik, nyugi, be fogja látni, hogy csak jót akartál, és hogy ennél hasznosabb ajándékot nem is vehettél volna neki.

 12187745_640089969427320_8567964908558310382_n
2. Magabiztosságot adsz

Egy „fogyasztó-méregtelenítő” csomaggal nem csak arra biztatod, hogy most már ideje életmódot változtatni, hanem lelkierőt adsz neki. Azáltal, hogy elkezd tudatosan figyelni saját magára, egyre több energiája lesz, és az élet számos területén is pozitív változásokat tapasztalhat. Ha eddig olyan problémákkal küzdött, amelyek hátterében önértékelési zavarok álltak, a fogyasztó kezelés az egyik legjobb módja, hogy egy kis magabiztosságra tegyen szert, hisz pár hét leforgása alatt sokkal jobban fogja magát érezni, ha belenéz a tükörbe. Gondolj bele, ha elkezd életmódot váltani (a Te ajándékod által), hamarosan az élete több területére is kiterjesztheti a sikert…és ebben Neked is szereped lesz. Jól tudjuk, milyen magabiztosságot ad, ha azt látjuk, hogy a mérleg kevesebbet mutat, igaz?

3. Energiát adsz

Azáltal, hogy javulni fog az állóképessége, jóval nagyobb lesz a teherbírása is, könnyedebben veszi majd a hétköznapi akadályokat mind a munkában, mind a magánéletben. Ha azt veszed észre valamelyik ismerősödön, hogy állandóan fáradt, kedvtelen, hajszolja a munkát, nyűglődik a gyerekkel, lemondja a közös programokat, mert már nincs energiája, azonnal lepd meg egy Testalakító ajándékkártyával – mi segíthetünk neki, hogy energikusabb legyen!

4. Egy jobb életminőséget adsz

Ha valaki belevág egy ilyen fogyasztó-méregtelenítő programba, a vendégek többsége rászánja magát a rendszeres sportolásra is. Elkerülheti a derékfájást, ízületi problémákat, gerincbántalmakat, térdfájást, nagyobb lesz a tüdőkapacitása, oxigéndúsabb vér áramlik az ereiben az izmokhoz, endorfin (boldogsághormon) szabadul fel, vagyis jobb lesz a teherbírása, a kedve, az egészsége és ez által az életminősége is – és ezt mind neked (is) köszönheti.

 fitnessberlet_femcafe_lead_980x480_watchfit_com

De az is lehet, hogy már régóta sportol, de vannak, olyan területek ahonnan kin szenvedés árán se akar eltűnni a felesleg. A Testalakító Stúdió ajándékkártyával megoldhatod problémáját! hiszen az életmódját támogatod! Egy LIKE-kal tudod jelezni, ha Te is jó ötletnek tartod alakformáló ajándékkártyáink! 🙂

2017- os ajándékcsomagjaink:

Hamarosan….

Természetes lehetőség van egyedi ajándékkártya készítésére is! 🙂 Keress minket bátran!

Elérhetőség:

0620/ 36 36 243

info@testalakito.hu

http://www.testalakito.hu

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s