Testalakító Stúdió eredmény


Hoztam nektek egy újabb eredményt.  Nyár közepén kezdtük el az első kezelést.  Az elején alkalmaztunk egy 8 alkalmas aromaterápiás kúrát is narancsbőr kezelésére comb tájékon.

A kedves vendégünk 10 évvel ezelőtt szült. Elmondása szerint azóta rakodik a felesleg a hasi részre. Nincs diéta, se sport, viszont a vendég fizikai munkát végez.  A legelső kezelésünket 2016 július 30.án kezdtük meg. Először egy 8 alkalmas kúrát tanácsoltunk, ahol személyre szabottan csak kavitációs ultrahangot és nyirokserkentést alkalmaztunk. Az össz kezelési időnk 60 perc volt. Alkalmazása heti egyszeri alkalom volt.

8-alaklom A képen az első 8 kezelés utáni állapot látható. A kúra előtt a hasi rész nagyon kötött, és kemény volt. 8 alkalom után sikeresen felpuhítottuk, de itt még közel sem tartottunk a vége fele. A vendég a tanácsunkat megfogadva még igénybe vett 6 alkalmas fogyasztó kezelést, ahol már rádiófrekvenciát is alkalmaztunk. Itt is tartottuk a heti egy alkalmat.

simko-rita-8-kezeles

A képen a 6 alkalom eredménye látható. Érdekes, mert  a centi különbség minimális volt, viszont az eredmény szemmel látható.

simko-rita-14-kezeles

Ezen a képen már a teljes eredmény látható. A kúra megkezdésétől a végéig. Összesen 14 kezelést végeztünk el a Vendégünkön. Kellő folyadékkal, és odafigyeléssel értük el EGYÜTT ezt a szuper eredményt.

Eredmény:

Köldök vonalba:                 90,5 cm – 80 cm

Köldök alatt kb. 2 cm:       96 cm – 90,5 cm

simko-rita-oldalt

Köszönjük az együtt működést!!! ❤

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s