Testalakító Stúdió eredmény


Már megszokhattátok, hogy mindig próbálok nektek újabb eredményeket hozni. 🙂  A vendégeink más területet nem, de a hasról készült képeket megszokták engedni. Ebben a bejegyzésben megosztott eredmény :köldök vonalba -8 cm.

 

A kezelés alkalmankénti időtartama 70 perc volt. Heti egyszeri alkalmat javasoltunk. A  vendégnek volt már zsírleszívása jó pár éve, ezért a kötőszövet már megvolt roncsolódva Érdekes módon centikben a változás annyira nem nagy értékű, viszont a képen gyönyörűen lehet látni mennyit változott a kezeléstől a kezelt terület.

10-alkalom-has

Összesen 10 hétig csináltuk a kúrát, mint már említettem heti egy alkalmas 70 perces kezeléssel.  A személyre szabott kezelésnél ügyeltünk a lépések legmegfelelőbb beállítására, hogy minél jobb eredményt érjünk el a kúra leteltével. A köldök vonalában – 8 cm-től sikerült megszabadulni. Köldök alatti mérésnél 9 cm lett a végeredmény.

A maradék felesleg eltüntetésére még ajánlott 6 – 8 alkalom egyénre szabott kezelés, de 10 alkalommal is csodálatos szép eredményt értünk el. A folyadékmennyiség itt naponta 2 liter volt. Mozgás a kezelés mellé be volt iktatva, ami felgyorsította a kezelési eredményünket is. Ha megfigyelitek az elért eredményeinket, ahol volt mozgás ott ugyanannyi kezeléssel sokkal látványosabb eredményt tudtunk elérni, mint ahol a mozgás szoba se jött.

Nagyon szépen köszönjük az együtt működést! ❤

A fent látható képek jogtalan felhasználása jogi következményeket von maga után.

 

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s