Jelentkezz!! “ÁTFORMÁLUNK” program(ok) 2016 Testalakító Stúdió


Emlékeztek az elmúlt évek ingyenes fogyasztó programjaira? Most is erről van szó. Olyan emberek jelentkezését várjuk akik szeretnének átalakulni TELJESEN INGYEN, s tapasztalataikat szívesen megosztanák Facebook követőinkkel. Mivel az elmúlt hónapokban egyre többen érdeklődtök kozmetikai szolgáltatásaink iránt, ezért készültünk egy kis meglepetéssel. A bejegyzésben kiderül mi az.

Már 3 INGYENES fogyasztóprogramon túl vagyunk. Szerencsére mind a három páciensnél nagyon szép eredményt mutattunk fel annak idején. Ha kíváncsi vagy megnézheted blogunkon az „eredmények” menü pontban. 🙂

Mit is takar  az “ÁTFORMÁLUNK “program?

Ha te leszel az a szerencsés akit kiválasztunk,akkor biztosítjuk számodra azokat a kezeléseket, életmódtanácsokat,  amivel garantált sikert fogsz elérni fogyásod területén!A kiválasztás után, első alkalommal egy személyre szabott INGYENES fogyasztó programot fogunk összeállítani számodra. Akkor fogod megtudni a kezelés időtartamát, és rendszerességét. A fogyasztó program esetében biztosítunk életmód és táplálkozási tanácsokat is. Akkor jelentkezz ha tényleg elszánt vagy! Itt most nem a pénzed, hanem az elszántságod számít!!!

dsc_6088

Hogy tudsz jelentkezni?

írj egy FÉNYKÉPES bemutatkozó emailt az info@testalakito.hu email címre. Tárgy: “ÁTFORMÁLUNK” program

A bemutatkozó e-mailbe tüntesd fel:

  • Miért szeretnél jelentkezni?
  • Mi a problémás terület?
  • Mennyi feleslegről van szó?
  • Milyen életmódot élsz?
  • Sportolsz valamit?
  • Mit tettél meg eddig, hogy változtass, vagy éppen mit nem?

Jelentkezési határidő: 2016 december 20.

Mi a meglepetés?

Gondoltuk a hagyományos fogyasztó programunk mellé, elindítunk egy kozmetikai “ÁTFORMÁLUNK” programot is.  A kozmetikai rádiófrekvencia csodás hatásában részesülhetsz. Itt a feltételek nyilván mások . Bárki aki úgy érzi , hogy problémás az arc bőre jelentkezzen! Fontos, hogy a jelentkezésben írd meg, hogy inkább zsíros, aknés az arcbőröd, vagy inkább a ráncoktól szeretnél megszabadulni. A jelentkezéshez mindenképp szükséges egy portré fotó. Ahogy az ingyenes fogyasztó programnál, itt is a kiválasztás után fogod megtudni a kezelési időtartamát, és a rendszerességet. 6 – 8 hét alatt olyan lehet arcbőröd amiről mindig is álmodtál! 🙂 És ez semmi.. még fizetned se kell érte, csak megosztanod a tapasztalatod másokkal. Jól hangzik igaz?

DSC_8859

Ha úgy érzed, hogy bármely “ÁTFORMÁLUNK” programba te lennél a tökéletes alany jelentkezz!! Csak fényképes bemutatkozó levelet tudunk elfogadni.

A győztesek nevét előreláthatólag december 23. án nyilvánosságra hozzuk Facebook oldalunkon, illetve a győzteseket értesíteni fogjuk a megadott elérhetőségen.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s