Mit is csinálunk a Testalakító Stúdióban?


Nagy örömömre, hihetetlen sokan érdeklődtök szolgáltatásaink iránt. Tudjátok, hogy mi tudunk segíteni fogyásotok elindításában, de sokszor kérdéses,mégis hogyan? Igaz hogy a honlapon is megtalálható szolgáltatásainkról a leírás, de gondoltam elhozom nektek ide is, hisz blogunk nézettségi mutatója 6000 fölött jár! ❤ Ez azt jelenti, hogy elég sokan követtek minket, nem csak a facebookon, hanem itt is! A bejegyzésben olvashatsz a a gépi kezelések lehetséges lépéseiről, és megtudhatod mire számíts ha eljössz hozzánk! 🙂

Tanácsadás, előkészületek

Minden kezelés először egy állapotfelméréssel kezdődik. Meghallgatva téged, és elvégezve kezdeti állapotfelmérős kezelésünket egy testre szabott programot állítunk össze. Szakértelmünket felhasználva meghatározzuk, hogy milyen kezelésekre lenne szükséged, és megismertetünk az egyes lehetőségekkel. Itt határozzuk meg a kezelések fő paramétereit is, mely a kezelőgép beállításához elengedhetetlenül szükséges.

Azt is megmondjuk, ha nem tudunk segíteni, vagy netán irreális elvárással jössz. Ez után bevezetünk a kezelőbe, ahol a megfelelő intimitás biztosítása mellett nyugodtan megszabadulhatsz cipőidtől, és egyéb zavaró ruháidtól. Nem árt  bejelentkezéskor megkérdezni a kezelőt, mire lehet szükség a kezelés elvégzéséhez.

Mielőtt felfekszel a masszázságyra, lemérjük a tested kezelendő részét, és rögzítjük a számodra kialakított kezelési naplóban, hol is mértünk, hogy a végén pontosan ugyan ott tudjunk megmérni (a mérés pontossága fontos!). Utána mindenképp beterítjük a kezelendő testtájad környékét papírral, ami védi a ruhád az ultrahangos zselétől. Majd felvisszük a hangátvitelhez elengedhetetlenül fontos ultrahangos zselét. Zselénk teljesen vizalapú, így lehetetlen az allergiás reakció.

Kavitációs zsírbontás ultrahanggal

A kezelés 1. lépése ha zsírbontás is szükséges. Általában a zsírsejtek elbontása, szétroncsolása kavitációs elven, a kavitációs ultrahangos fejjel. Ez úgymond a legfőbb karcsúsító lépés, mert itt történik a zsírsejtek  roncsolása.

A paraméterek függvényében lehetőség van különböző mélységekben és különböző roncsolási intenzitással végezni a műveletet. Ezt részben a kezelt területen lévő zsírréteg vastagsága, a zsír jellege, és magának a kezelendő területnek az érzékenysége határozza meg.

A kezelés során a kavitációs hullámokat létrehozó ultrahangos fejet a bőrödön enyhe masszírozó, körkörös mozdulatokkal mozgatjuk. A mozgás lassúságának fontos szerepe van, hogy a kavitáció az adott területen létrejöjjön.

Kavitáció során a zsírsejtek maradandó károsodást szenvednek, ahogy a kavitációs buborékok összeesésükkor robbanásszerű helyi lökéshullámot keltenek. Minél nagyobb a zsírsejt, annál jobban reagál a kavitációs hullámtérre, vagyis annál erősebb hatás érhető el. A legerősebb fej ami a zsír bontásra képes, ezért csak az elő írt szabályok betartásával alkalmazható, ami azt jelenti hogy heti 40 percnél több kezelési idő nem megengedett, és lehetőleg azt se egy napon végezzük el a páciensen.

Rádiófrekvenciás  testkezelés

Kezeléseink 1. vagy 2. lépése, problémától függően. Használható kiegészítő kezelésként, de lehet egy fő kezelőfej egy személyre szabott fogyasztó, feszesítő programban.

A rádiófrekvenciás kezeléseket sokszor rádiófrekvenciás zsírbontásnak nevezik, ám a közhiedelemmel ellentétben ez a módszer nem csak a zsírsejtek lebontása révén hat, hanem a bőr megújítására, feszesítésére, cellulit eltüntetésére alkalmas.

Ez a kezelés is masszírozó mozgással történik, a mozgás iránya mindig a nyirokcsomók felé halad, hogy ezzel is segítsük a nyirokrendszered működését. A nyirokrendszer a kezelés során stimulálódik, ami így hatékonyan szállítja el a salakanyagokat, ami majd természetes úton távozik szervezetünkből. Az eljárás után feltétlenül szükséges egy nyirokserkentés, hogy kezelésünk sikeres legyen!

Rádiófrekvenciás kezelést alkalmazzunk akkor is ha a vendég narancsbőrtől szenved, illetve ha a bőre rugalmasságát elveszítette. Alkalmazzuk Kozmetikai eljárásban, mint feszesitő, bőrmegújító kezelés!

Elektromos izomstimuláció

Általában a kezelések levezetéséhhez használjuk. A kezelendő testtájon az izmok stimulálása. Ez szintén nagyon fontos lépés, mert a nyirokrendszer mozgását a vázizmok mozgása tartja fenn (billentyűkön keresztül).

Továbbá a sejt közötti állományban maradt anyagot (salakanyag, sejtalkotók) a szállítószövet környékéről az izomműködéssel kipréseljük. Ez olyan mintha az adott területre koncentrálva komoly edzésprogramot hajtottál volna végre. Ezzel lesz maradéktalan a zsíreltávolítás! Egyben a vérellátás is javul, és a bőröd felszíne kisimul (a kezelés anti-celulit hatású).

Ehhez egy gumiövvel kényelmesen a testedre szorítjuk a szükséges számú kezelőfejet, majd beállítjuk veled közösen az intenzitást. A kezelés során zenét hallgathatsz, vagy egyszerűen csak nyugodtan pihenhetsz. Ezzel a kezeléssel párhuzamosan, hogy az idődet kíméljük, opcionálisan lehetőséged van az arc és dekoltázs tájékon, hogy kozmetikai kezelést válassz.

Dr Life Hullámmasszázs, nyomásterápia

Szalonunk rendelkezik egy orvosi minősítéssel rendelkező hullámmasszázs készülékkel is.

A fogyasztó, és feszesitő kezeléseinknél elengedhetetlen a nyirokserkentés, ezért kezelési rendszereink kialakításában nagy szerepe van, mert csodálatos nyirokserkentő eljárás. Egész testen egyszerre alkalmazni (kar – has – comb) nem lehet, egészségügyi szempontok miatt.

Rehabilitáció célból is lehetséges a használata(orvosi engedély szükséges). Kiválóan alkalmas visszér estében, Hatékony lábvizesedés, és műtétek utáni rehabilitációra is. Ha kíváncsi vagy bővebben rehabilitáció részére kérd szakképzet kolléganőink segítségét!

Ha sokat állsz, vagy ülsz, a hullámmasszázs után, könnyűnek is kipihentnek fogod magad érezni.

Használata nem történhet meztelen testen. Ezért mindenképp szükséges valami váltó ruha. A legpraktikusabb egy egyszerű cica nadrág, férfiak esetében egy szabadidő nadrág, ami lehetőleg nem nagyon bő.

A hullám masszázsról részletes bővebb információt a blogunkon találsz:

https://testalakito.wordpress.com/2016/06/06/a-hullammasszazs-mukodesi-elve-alkalmazasa/

Opció: Ráncfeltöltés helyett rádiófrekvenciás ránctalanítás

Az izom stimulációval párhuzamosan, de akár külön kezelésként is, lehetőség van az arcbőr megfiatalítására , a toka és dekoltázs kezelésére a kozmetikai (mini RF) fejjel.

Az arcon és dekoltázson megjelenő apró és mélyebb ráncokat okozhatja genetikai hajlam és az életmód is. 30 éves kor felett már érdemes odafigyelni a bőr és a ráncok állapotára és minél előbb elkezdeni a megelőző kezeléseket, illetve a kialakult ráncok elmélyülését megakadályozni. Ez hosszútávon biztosítja azt, hogy megőrizd bőröd fiatalságát, rugalmasságát.

A rádiófrekvenciás arckezelés mellékhatások és fájdalom nélkül nyújt természetes alternatívát a kémiai ráncfeltöltésre. Megelőzésre és már kialakult mélyebb ráncokra is rendkívül hatékony. Az eredmény pedig ragyogó, ránctalan bőr hosszú időn keresztül. Tapasztalatom hogy nem csak ránctalanításra, hanem aknés bőr kezelésére is kiválóan alkalmas. Pár hét múlva csodálatos eredményt vehetünk észre bőrünkén.

A kívánt hatás elérése érdekében arckezelésnél 6-8 kezelés javasolt, heti rendszerességgel. Az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően pedig a bőr megújulása 4-5 hónapon át is tart. A kúra befejeztével elért állapot fenntartásához 1-2 havonta ajánlott megismételni 1 alkalommal a kezelést.

Táplálkozás tanácsadás

Az évek során törekedtünk, hogy minél hatékonyabban tudjunk nektek, segíteni a életmód váltásban. Hisz egy ilyen kúra nem csak avval jár, hogy ellátogatsz a kezelésekre, hanem szükség van változtatni eddigi életviteleden, különben csak felesleges pénz kidobás lesz a kezelésekre befektetett összeg, föleg ha több kiló súlyfeleslegtől szeretnél megszabadulni.

Ha egyedül nem megy az életmód váltás kérd segítségünk, hisz Táplálkozási Tanácsadó végzettségünkkel ebben is tudunk segíteni. Ha valakinél elkezdjük a programot általában díjmentesen szoktuk ellátni különböző tanácsokkal, hogy alakíthatná át egészségesebbé az étkezését úgy, hogy közbe nem kell lemondania a finom ízletes ételekről. De akadnak olyanok akik személyre szabott tanácsadásunkat szeretnék igénybe venni, ez mindenképp egy hosszas átbeszélgetés után történik.

Praktikákat, tanácsokat, recepteket olvashatsz itt blogunkon, de ha szükséged van még receptekre tippekre, keress fel minket, akár e-mailben, akár telefonon, és szívesen segítünk elindulni egy egészségesebb úton.

Összeszedtem pár eredményt, amit a személyre szabott kúrák során elértünk:

*A cikkben szereplő képek a Testalakító tulajdona, így ha visszaélést tapasztalunk velük kapcsolatban az illetővel szemben jogunk van eljárást indítani. A képek felhasználása tilos!

6 alkalom 70 perc6 alkalom 70 perc

PicsArt_146617451852210 kezelés 70 perc

PicsArt_144241414537122 kezelés 70 perc

PicsArt_14558074195453 kezelés rádiófrekvencia 50 perc

6 kezelés 60 perc Judit8 kezelés 60 perc

A bejegyzésben a gép kezelés lehetséges lépéseit osztottam meg veletek. Hamarosan hozom a részletes aromaterápiás kezelés levezetését is, de honlapunkon videó formában megtekintheted már most is: https://www.youtube.com/watch?v=Ef7d2tB1IBM

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s