A nagy hajrá, avagy készülj az esküvődre!


Életed egyik legcsodálatosabb napjára készülsz?

Az elmúlt évek során rengeteg menyasszony kereste fel Stúdiónkat, hogy segítsünk készülődni a nagy napjára! Sokszor nagyobb stressz volt rajtunk egyes kezelések végére, mert annyira közel volt a nagy nap, és olyan kevés az idő, viszont látványos eredményt akartunk. Még akkor is ha a vendég az utolsó hetekben kért fel minket. Legtöbb esetben ennek ellenére is elégedett külsővel állt az oltár elé!

eskuvo2

Általában esküvő előtt 6 hónappal már elkezdődik a készülődés. Ha valaki nincs megelégedve külsejével, súlyával, a bőre feszességével, tónusával akkor ideje elkezdeni a problémák kezelését időben! Ne ess abba a hibába hogy a nagy nap előtt 4-3 héttel kezded el a változtatást. Lehetetlenség lenne elérni a célod, még segítséggel se tudnánk azt az eredményt nyújtani fogyásodban, mint amit elvárnál tőlünk. Ha tudnánk is nem biztos hogy lesz is időpont az utolsó napokban,hogy heti többször fogadjunk.

A Bőr szépítése sem megoltható rövid időn belül.. ott is hetekkel az esküvő előtt érdemes elkezdeni a kezeléseket. Ha ezeket a kezeléseket beiktatod az esküvő előtti idődben, nem mondom, hogy nincs szükséged mozgásra, és azt sem, hogy nem kell odafigyelned az étkezésre, mert hazudnék ha ezt tenném, viszont segíthettünk, hogy ne legyenek olyan gyötrelmesek az esküvő előtti hónapjaid.

5382006

Ha nyárra tervezitek a nagy napot, tanácsos, már most elkezdened a testkezeléseket, főleg ha jó pár kilótól meg szeretnél szabadulni. Ha csak a bőr feszességével van problémád akkor sem várhatsz sokáig a kúra elkezdésével, talán pár héttel késleltetheted. Tanácsadóink kiválasztják a számodra megfelelő eljárást, és hetekkel előre megtudjátok beszélni a kúra ütemét. 8 hetet minimum számolj rá, de akár 14 hétig is eltarthat, ha több centitől szeretnél megszabadulni.

Minden nő életében nagy jelentőséggel bír az esküvője. Ahogy hónapokkal előtte kiválasztjuk az időpontot, a helyszínt, a ruhát, éppúgy hetekkel előtte el kell kezdeni a bőr felkészítését is, hiszen a smink csak tiszta, ápolt bőrön mutat igazán. Mi ebben is tudunk segíteni, a hatékony rádiófrekvenciás arckezeléssel( előző cikkünkben olvashatsz az eljárásról). A nagy nap előtt 10 -8 héttel ezt a kúrát is el kell kezdeni a hatásos, és látványos eredmény érdekében.

802f63935840cf55c87c

Ha elég későn kezdjük el hajlamosak vagyunk belecsapni mindenféle fogyókúrába mi nők. Ilyenkor persze a legdrasztikusabb megoldásoktól sem riadunk vissza sajnos. Ahelyett, hogy fokozatosan próbálnánk meg formába jönni, elkezdjük sanyargatni magunkat, aminek leginkább az a vége, hogy beindul a jó öreg jojó effektus és cserébe még az ember szervezete is bekrepál, a bőrről már nem is beszélve. Te ne ess ebbe a hibába! Kezd el időben a készülődést, mint lelkileg, mint testileg!

Akár online is bejelentkezhetsz hozzánk, ha az alábbi linkre kattintasz! 🙂

http://testalakito.hu/kapcsolat

Részletesebb infó:

http://www.testalakito.hu

0620 36 36 243

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s