Alakformáló szolgáltatásaink felsorolása


Szalonunk 4 éve foglalkozik arc és testkezeléssel. Szerencsére szép eredményeket tudunk felmutatni. Ha szeretnéd látni eredményeinket kérd kolléganőinktől az „előtte  – utána” képeket! Kezeléseink teljesen személyre szabottak, ezért előre diagnózist mondani nem tudunk, a tippelés meg nem a mi műfajunk.

Minden kezelést egy 45-50 perces kezeléssel kezdünk. Itt felmérjük a vendég állapotát, illetve ,hogy reagál a kezelésre. Ezek után már megtudjuk mondani a program további menetét. Heti egyszeri alkalmazás a javasolt fogyasztó kezelés eseten. Feszesítő kezelés eseten akár 2- 3 alkalom is lehet.  A kúrák általában 6 – 12 alkalomból állnak.  A kezelési rendszereket szakképzet kolléganőink állítják össze az állapotodnak megfelelően. A kezelések időigénye 40 – 80 perc között mozog. A kezelést lehet alkalmanként fizetni illetve 10 – 15 %  kedvezményes csomagokat is tudunk biztosítani bérletvásárlás esetén. Részlet fizetősségre is lehetőség van.

Szolgáltatások:

Kavitációs ultrahangos zsírbontás

Általában 15-25 perc között mozog a kezelési idő evvel a kezelőfejjel. A vendég ciripelő hangot hall a fülében, ami a kavitációnak köszönhető. Ilyenkor történik a zsírbontás. Körkörös mozdulatokat végzünk a kezelt testrészen. A kezeléshez minimum 3 cm zsírrétegre szükség van.A kezelőfej csak a zsírsejtet roncsolja semmilyen más szervre nincs hatással.  Alkalmazása akkor ajánlott ha több éves feleslegről beszélünk, illetve ha a vendég erős kötőszövettel rendelkezik. Mindenképp szükséges az eljárás után egy nyirok serkentés akár izomstimulálással, vagy hullámmasszázzsal.

kavitacios-ultrahang_2

index kavitáció

Rádiófrekvenciás kezelőfej

Általában 20 – 30 perc között mozog időigénye. Evvel a fejjel történik a szétroncsolt zsírsejtek  nyirokrendszerbe való „masszírzása”(kavitáció utáni eljárás esetében).  A bőr feszesitése, felületes méreganyagok eltávolítása(narancsbőr kezelése). Itt semmi mást nem érez a vendég csak melegséget, illetve az enyhe masszírozó mozdulatokat a kezelő fejjel.  Alkalmazása laza kötőszövet esetén, narancsbőr kezelése esetén. Zsírbontásra is kiválóan alkalmas ha a felesleg pár éves csak!, és a vendég laza kötőszövettel rendelkezik

multipolaris radiofrekvencias feszesites

Izomstimulálás

Általában 20- 30 perc között mozog időigénye.  Evvel a lépéssel történik a nyirokrendszer serkentése fogyasztó, és feszesítő kezelések esetén.  Kiegészítő kezelésnek mindenképp javasolt, hogy a kezelés levezetésre kerüljön. Rehabilitációs szempontból is kiválóan alkalmas, akkor az eljárást csak önmagában használjuk.

ultratone-kezeles1

Hullámmasszázs:

Általában 20-30 perc között mozog időigénye. Ez  a lépés tökéletesen alkalmas a kezelések levezetésére, méregtelenítésére. Elengedhetetlen lépés fogyasztó, és feszesitő kezeléseknél. Alkalmazható  vizesedés esetében, illetve rehabilitációs szempontból is nagyon népszerű alkalmazása.

hullamasszazs

 

Aromaterápiás testfáslizás:

Általában 50-60 perc között mozog időigénye. Egy hideg – meleg effektuson alapuló fáslizós eljárás. Az alapanyagok természetes gyógynövényekből készültnek. A problémának megfelelő olajat használunk a kezelt területre. Narancsbőr eltüntetésére, striák halványitására, laza bőr feszesítésére, és alakformálásra kiválóan alkalmas. Minimum heti 2 kezelés önmagában. Nagyon hatékony kombinálva más eljárásokkal.

43-500-ft-helyett-17-500-ft-wiener-teljes-test-aromaterapias-testfaslizas-lipoleaserrel-a-signo-art-studio-tol

Arckezelés rádiófrekvenciával:

Általában 20 – 60 percet vesz igényben. Ráncos bőr esetén már az első kezelés után szembe tűnő az eredmény. Javaslása heti egy alkalom, több héten keresztül, majd havi egyszeri utó kezelés. Minden bőrtípusra javasolt. Az arc üdébb, fiatalabb lesz alkalmazása során.

arcfiatalito_kezeles

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s