Két hónapja indult a Blog, a nézettség több ezer!Ezért ajándék jár!


Fantasztikusak vagytok!! Tudjátok miért?? Kicsit több mint 2 hónapja indítottuk  a blogunkat, melyet több mint 3000-en látogattatok idáig! Nehéz szavakba önteni, hogy ennyien kíváncsiak vagytok ránk.

Próbálunk folyamatos akciókkal kedveskedni nektek, és már régóta  érlelődik bennünk, egy kis kedvezmény felétek mellyel kitudnánk mutatni mennyire hálásak vagyunk, hogy tőlünk kértek segítséget, fogyásotok elindulásában, illetve már elkezdet életmódváltásotok rásegítésében.  Kedves vendégeink már jól tudják, hogy mostanában elég nehezen tudunk időpontot biztosítani új vendégek számára. Viszont mostantól több vendég fogadására is képes lesz üzletünk, így a kedvezményt is eltudjuk indítani.  Mi a kedvezmény??

3f73b1b9fe255d608dd246b9e677ecdc

Kezdeti állapotfelméréssel egybekötött 45 perces konzultációs kezelésünk ami elengedhetetlenül szükséges a továbbiakhoz 7 500.- Forint helyet 4 900 .- Forint.  Biztos felmerül a kérdés, megbolondultak ezek??

Dehogy!! Ami jár az jár!Mi így szeretnénk megköszönni  a  folyamatos bizalmat, amit az elmúlt 4 évünk alatt kaptunk tőletek, illetve az érdeklődést, melyet blogunk is igazol. Szeretnénk ha minél több embert tudnánk önbizalommal teli, elégedett állapotban kiengedni üzletünkből! 🙂

A bejelentkezések, csak telefonon áll módunkba fogadni. Hiába lett képes szalonunk több vendég fogadására, sajnos ritkán tudunk  közvetlenül  a bejelentkezés hetére időpontot kiadni. A kedvezmény addig érvényes míg a meglévő vendégeink számára tudunk időpontot biztosítani.

 

bejelentkezés: 0620/ 36 36 243 – as telefon számon

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s