Kíváncsi vagy, hogy haladunk?


Hoztam nektek egy “eredményt”, amit igazából nem is nevezhetünk annak, mert a személyre szabott  kúra negyedik hetébe fogunk belépni.

A képen látható hölgy, heti 1 kezelésen esett át. Az étkezésére odafigyel(ami nem koplalást jelent), és a kellő folyadékmennyiséget is próbálja tartani. Mondhatnám, hogy a szerencsések közé tartozik, mert gyenge kötőszövettel rendelkezik, ezáltal a kezelésre nagyon jól reagált. Természetesen a laza kötőszövetnek csak, ilyenkor örülhetünk amikor rászánjuk magunkat valamiféle testkezelési technikára, mert egy erősebb kötőszövetet sokkal nehezebb kezelni, ezáltal több héttel tovább is tart.

4 hét haskezelés 70 perc

3 személyre szabott körülbelül másfél óráig tartó kezelés után Vendégünk csaknem  5 cm-től szabadult meg fájdalommentesen a köldök vonalában. Csak a has részét kezeltük, de a képen csodálatosan látni mennyit változott a melltartó vonalában is

4 hét  70 perc has

A hölgy reagálása a kezelésekre tényleg figyelemre méltó, hisz átlagosan 1 kezeléssel 1 cm-ért lehet elérni, de ahogy már fent is említettem egy laza kötőszövettel rendelkező vendég mindig hasonlóképpen reagál fogyasztó kezelésünkre!

Ha felkeltettük érdeklődésedet, és te is szeretnél hasonló eredményeket elérni, keress fel minket bizalommal! 🙂  Mert mi tényleg tudunk segíteni..

http://testalakito.hu/kapcsolat

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s