Mennyire hatásos a kavitációs zsírbontás?


 

Az interneten sok butaságot lehet olvasni. Főleg ha az ember semmi tudás nélkül csak leül a gép elé és olvas-olvas-olvas… Akár egy testkezelésről… Olyan emberek írását, aki még sose próbált ilyen kezelést, vagy aki pont a nem megfelelő szalonba tévedt be , ahol a kezelők nem rendelkeztek elég tudással, ahhoz hogy megfelelően alkalmazzák vendégeiknek testkezelési módszereiket.

Igen, nagy butaság bele esni ebbe a hibába… Tapasztald meg saját magad, hogy hogy fejti ki hatását (http://testalakito.hu/kavitacios-kezeles-menete )ez az eljárás, és ha jót akarsz magadnak nagy körültekintéssel válaszd meg azt a szalont, ahol megfelelő szakképesítéssel, tudással, és tapasztalattal rendelkeznek!!Ha megtalálod a szalont amik megfelelnek a fent leírtaknak, akkor sose érhetnek olyan negatív tapasztalatok a kezeléssel kapcsolatban amiket olvasol különféle oldalakon, portálokon…

negativ vasarloi velemeny web

Természetesen nálunk is előfordul, hogy a vendég negatívitással tér be a szalonba.

Megesik hogy,  az első  kezelésnél még eléggé pesszimista az eljárással szemben, de amikor már érzi a változást 3- 4- 5 alkalom után, nem győz köszönetet mondani nekünk. Az első években zavart, hogy nem hisznek a munkánkban, és probáltam elmagyarázni nekik az első kezeléseknél, higgyék már el, hogy használni fog. Aztán, úgy két éve letettem erről. Nem bizonygatom a vendégeknek, hanem csak várok hogy lássa az eredményt, utána már úgysem kell.

Hogy mennyire hatásos a kavitációs zsírbontás? A nálunk tapasztalt kezelések alapján elégé meggyőzőek az eredmények, hisz a 4 éves munkánk és a megtelt naptárunk is ezt mutatja. VISZONT Fogalmunk sincs, hogy melyik szalonban milyen eredményeket értek el. MI csak a SAJÁT tapasztalatainkról tudunk beszélni. Az hogy egy vendég át esett egy hasonló eljáráson máshol, az minket nem érdekel, és azért nem érdekel mert nem a mi technikánkkal történt a kezelése, nem mi csináltuk a kezelést, ezáltal semmi közünk nincs hozzá, így nem vonható össze a Testalakító Stúdióval! Egy testkezelés nagyon összetett dolog. És sok mindenen múlik mennyire is lehet hatásos. Döntsd el te mennyire hatásos, és ne más rosszul sikerült kezelését tartsd szem előtt!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s