Testalakító már 4 éve! Köszönjük nektek!!


Ismét eljutottunk egy mérföld kőhöz. 2016 február 6.-án Stúdiónk 4. szülinapját ünnepli. Nagyon sok minden történt az elmúlt 4 évben.

A legeslegelején amikor belecsöppentem az egészbe, tele voltam energiával, erővel, csak pozitív gondolatok vezéreltek. Egy percig sem gondoltam, hogy a Stúdió nem állja meg a helyét. Ahogy múltak az évek rájöttem, hogy nem olyan egyszerű ez az egész, mint azt az elején hittem. A helyt állással nem volt probléma, viszont több energiát,munkát és időt igényelt. Rájöttem, hogy a mi munkánk nem csak abból áll, hogy “kezelgessük” a vendéget. Ha csak így tettünk volna a Stúdió már nem működne. A mi munkánk ennél sokkal több, így a négy év alatt rengeteget kellet tanulnunk kollégáimmal, azért hogy teljes mértékben tudjunk segíteni azoknak az embereknek akik hozzánk fordulnak. Mint fizikálisan, mint mentálisan megterhelő volt, de erőt adtak az eredmények, amiket elértünk a kezeléseink során. Boldoggá tettek a pozitív visszajelzések, az emberek mosolygós arca, hogy újra visszanyerték önbizalmukat. Nekem is voltak rossz napjaim az elmúlt négy évbe, és azt se mondom, hogy mindig zökkenőmentesek voltak az útjaink amiken végig mentünk a fogyasztó programok alatt, de közös együttműködéssel  sikeres, látványos eredményeket értünk el! Együtt!!!

A visszajelzések azt mutatják jól csináljuk a dolgunk.20160205_152129

Jövő heti naptárunk már most tele van, és két hét múlvára is nehézkes az időpont foglalás. Pedig még csak február van, és az igazi munka csak nyáron szokot kezdődni..Hogy ez mit jelent? 4 év alatt sikerült elérnünk azt, amiért elindítottuk ezt a Stúdiót. Remélem még sok- sok éven át segíthetünk azoknak az embereknek akik rászánták magukat az egészséges életmódra, vagy elszeretnék kezdeni az életmódváltást!

Köszönjük nektek az elmúlt 4 évet!!!

koszon

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s