Kezelési Technikánk


Üzletünk 2012 februárjában nyitotta meg kapuit. Szalonunkat azért hoztuk létre, hogy segíteni tudjunk azoknak az embereknek akik elkezdtek már egy életmódváltás, viszont diéta, és sport hatására se sikerült lefaragni a zsírpárnákat onnan, ahonnan szerették volna. A gép NEM CSODA GÉP: Ha valaki csak ettől várja a biztost fogyást, és ugyan úgy étkezik mint előtte, jobb ha bele se vág. A pénztárcájának se lesz jó, illetve a mi hírnevünknek sem.. Ez olyan mint a zsír leszívás.. Hiába volt a műtét ha a vendég úgy étkezik, hogy csak rakodnak rá a kilók. Nem titok hogy a kezelés hatékonysága 40% a kezelőn, és a maradék 60% a VENDÉGEN múlik. Az üzlet első 2 éve a tanulásról szólt, tapasztalat szerzésről, kezelési rendszerek összeállításáról. Így idővel kitudtunk alakítani egy kezelési rendszert amire a legtöbb esetben jól reagálnak vendégeink, de van amikor változtatnunk kell a kezelési rendszerünkön. Minden ember más, nincs két egyformán működő ember. Ezért a munkánk minden áldott nap újabb kihívást jelent számunkra.

DSC_4779

A kezelési rendszerünk 3 lépésből áll. Minden kezelést először egy állapotfelméréssel kezdünk.  Meghallgatva téged, próbáljuk a legmegfelelőbb kezelést összeállítani számodra. Sokszor hangsúlyozom, hogy ez nem egy sima kozmetikai kezelés. Hozzátenném azt is, hogy én úgy gondolom ezek a kezelések több ismeretet kívánnak meg, mint egy egyszerű arckezelés. Érdemes megkérdezni a kezelőt, hol sajátította el testkezelői tudását. Jó ha a kezelő rendelkezik egészségügyi ismeretekkel,sőt én kötelezőnek tartanám.

A 3 lépésünk KAVITÁCIOS zsírbontáson, rádiófrekvenciás  kezelőfejből, és izomstimuláláson alapszik. Egyén válogatja a lépések időigényét. Természetesen a gép paramétereit a vendégre kell igazítani ( általában ez nem szokott összejönni sok szalonnál), ami nem egyszerű történet, ezért is tartom elengedetlennek a megfelelő szakmai tudást (hogy milyen bajt lehet okozni egy kezeléssel a legközelebbi bejegyzésben elolvashatjátok).

Itt megtudjátok nézni a kezelésünk menetét!

https://www.youtube.com/watch?v=LIGDdilyHXI

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s